Ronderis naar Ethiopië

Beste touroperator in Ethiopië

Een één Ethiopië Tours plc. is een van de beste touroperators in Ethiopië, gespecialiseerd in historische en culturele reizen in Ethiopië.
Ethiopië, ook bekend als Abessinië, is het oude landtijdperk van 3000 jaar, met veel prachtige historische bezienswaardigheden, ook zeer kleurrijke culturen met verschillende unieke gebruiken en tradities, Ethiopië is de bakermat van de mensheid, de bekende ontdekking van mensachtigen, waaronder Lucy, en de geboorteplaats van koffie .
We hebben vele jaren ervaring met het bedienen van Nederlandse toeristen. We zijn van mening dat de reis van onze klanten echt onvergetelijk moet zijn, dus we werken er hard voor. Onze vriendelijke Nederlands sprekend gidsen en ervaren chauffeurs met onze voertuigen in de beste staat maken uw Ethiopische avontuur een keer in het leven tijd.

Onze speciale Tourpakketten

• Historische tour naar Noord-Ethiopië vanaf 4 dagen en hoger, inclusief Lalibela, Gonder, Axum, oude Tigrai-kerken, Blue Nile Falls, Bahirdar en Semien-gebergtetour.
• Culturele tour naar de Omo-vallei vanaf 4 dagen en langer, inclusief Arbaminch, Dorze-dorp, Konso-dorp, Hammer-dorp, Dasenech-stam, Mursi-stam en meer.
• Avontuurlijke tour naar Danakil-depressie vanaf 2-4 dagen inclusief Ert Ale-vulkaan, Dalol, Lake Asal, kamelenkaravanen en Lake Afdera (afhankelijk van uw verzoek zullen we de Danakil-tour combineren met historische tours)
• Natuur- en vogelobservatietochten naar het Bale Mountains National park vanaf 4 dagen en langer (afhankelijk van uw verzoek zullen we de tour combineren met de oude heilige stad Harar inclusief het voeren van hyena’s)
• Als u meer dan 10 dagen de tijd heeft, zal ons professionele team een gecombineerde reisroute voor u voorbereiden om alle uithoeken van Ethiopië te ervaren.

Ronderis naar Ethiopië met Beste touroperator in Ethiopië, we zijn gevestigd in Addis Abeba, Ethiopië

Scroll to Top